Ker je za vas boljše in cenejše.

Vsi vemo kako težko je poiskati pravega kandidata.

Objavljanje razpisa za delo, prebiranje gore nerelevantnih aplikacij kandidatov, vodenje razgovorov in po vsem tem še velika verjetnost, da dobimo neprimernega kandidata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V Sloveniji je splošno znano, da kandidati za delovno mesto zelo radi potencirajo svoje znanje z besednimi presežki a že po nekaj uvodnih dneh ugotovimo, da na žalost znanja in vestnosti pri novozaposlenem članu ekipe, enostavno ni. Obljube o znanju jezika, tehničnih znanjih in ostalem takrat izzvenijo. Ker znanje jezika ni omejeno na poznavanje nekaj vsakodnevnih besed ampak zahteva poznavanje fraznega sporazumevanja, posebnih izrazov in nešteto sopomenk, je zelo pomembna brezhibnost, sploh če se želimo trgu predstaviti kot resno in zanesljivo podjetje.

Pri poslovanju z nami ste lahko brez skrbi. Naše poznavanje Italijanskega trga in jezika je brezhibno in v stalnem razvoju, skupaj s samim trgom.

3 DEJSTVA ZAKAJ IZBRATI NAS

(1) Dejansko poznavanje trga.

Vsak trg je zgodba zase. Novozaposleni delavec bo stežka nadomestil leta izkušenj delovanja na Italijanskem trgu, ki jih v našem podjetju imamo. Izbira pravega prevoznega podjetja za vaše izdelke, poznavanje zakonodaje in birokratskih posebnosti, strokovna terminologija in izražanje, posebnosti pri načinih plačila, veze in poznanstva, ki pomagajo k hitrejši rešitvi morebitnih težav in še veliko drugega, smo v našem podjetju pridobili skozi leta poslovanja na Italijanskem trgu. So nenadomestljiva znanja in vrline, ki jih novozaposlen član v podjetju ne bi upal ali znal enostavno pridobiti.

(2) Bolniške, dopusti in porodniški.

Besede, ki vsakega delodajalca skrbijo. Neizogibno je, da vas bo zaposleni član večkrat letno zapustil zaradi zdravstevnih ali osebnih razlogov. Medtem pa bo delo, ki bi ga moral opravljati, stalo. Izguba strank, naročil in v končni fazi dobička v tem času, je tako neizogibna. Pri nas ne poznamo teh besed. Vaš posel bo vedno na tekočem saj imamo znotraj podjetja postavljen sistem tako, da v primeru odsotnosti enega delavca, delo prevzame drugi. In kaj to pomeni za vas? Nič skrbi in nič izpadov dohodka!

(3) Poglejmo še stroškovno plat.

Zaposlitev kvalificiranega delavca vsekakor ni poceni. Dobro znanje jezika in profesionalnost sta zelo cenjeni in iskani a imata visok stroškovni vpliv na vaše podjetje. Prištejte še prevozne in prehranske stroške delavca k že tako visoki obdavčitvi zaposlenih in boste kaj kmalu ugotovili, da se vam posel morebiti niti ne splača več. Zaposlenega pa je potrebno plačevati tudi, ko imate izpad dohodka zaradi sezonskih izdelkov ali storitev kot tudi v času bolniških odsotnosti.

Vsem nepotrebnim stroškom se lahko odpoveste z najetjem naših storitev! Ker delamo z vami kot vaš poslovni partner, nam ni potrebno plačevati ne davščin, ne prehrane pa tudi prevoza na delo ne. Plačate le samo storitev. In kakšni so prihranki?

Vsaj 40% pa tudi vse do 80% za isto količino opravljenega dela!

Kaj še čakate torej, stopite v stik z nami in z veseljem se vam bomo posvetili v telefonskem pogovoru, kavici ali sestanku in odgovorili na vsa vaša vprašanja.