Smo podjetje iz Primorske regije, ki se ukvarja s povezovanjem Slovenskega in Italijanskega tržišča. Prisotno na trgu dobrih 10 let. Mlad in zagnan kolektiv in veliko zunanjih sodelavcev nam omogoča pokrivanje vseh potreb, ki jih podjetje ima pri vstopu na tuj trg.

 

Naša zgodba

se je kot mnoge, začela s spletno prodajo. Sprva na slovenskem in kasneje, pred dobrimi 10 leti, s pravim uspehom na italijanskem tržišču.

Kot spletni prodajalec smo sprva začeli na domačem tržišču, kjer pa kupna moč ljudi kot tudi zanimanje za artikle ni bila po naših pričakovanjih. Želja po širitvi pa nas je peljala na sosednje, italijansko tržišče v katerem smo prepoznali velik potencial. Z zagrizenostjo smo se več let trudili in naučili vseh podrobnosti, ki jih italijansko tržišče zahteva od podjetnika. Od biokratskih posebnosti do posebnosti kupcev in oglaševanja. Ker pa smo vedno v iskanju novih izzivov in nam le delo spletne prodaje ni bilo več izziv, in ker nam italijansko tržišče ni več predstavljalo težav, smo se odločili ponuditi naše storitve tudi vam. Ker se zavedamo, da brez znanja jezika in številnih poznanstev nam ne bi uspelo, vam želimo ponuditi naše storitve, naše znanje in naše izkušnje. Želimo si, da tudi vi prepoznate potencial italijanskega trga in da tudi vi povečate vašo prodajo oziroma posel.

 

V kolikor imate še kakšno vprašanje glede naših storitev, našega načina dela ali naše zgodovine, nas kontaktirajte in z veseljem se bomo potrudili odgovoriti na vsa vaša vprašanja.