Ne zapravljajte denarja za tiste, ki niso vaši potencialni kupci. Naj vaše oglase vidijo pravi ljudje in ob pravem trenutku. Raziskave kažejo, da si 81% obiskovalcev med zadetki iskanja ogleda le prvo stran, 11% drugo stran in ostale strani manj kot 8%. To za Vas pomeni, da če vas ni med zadetki pod želenimi ključnimi besedami na prvih straneh, lahko pričakujete precej skromen obisk vaše spletne strani.

Če vaš posel temelji na slovenskem spletnem prostoru verjetno vse našteto že veste. Povemo pa vam lahko, da to velja tudi za Italijanski trg.

     Vsako sekundo 23.000 ljudi uporablja Google za iskanje informacij. 

      Dovolite nam, da na Italijanskem tržišču poiščemo ljudi, ki bi radi naročili vašo storitev ali kupili vaše izdelke.


google adwordsGOOGLE OGLAŠEVANJE

Zagotovo veste, da je najbolj poznano orodje za spletno oglaševanje ravno platforma Google Adwords. Omenjena platforma Google Adwords je primerna tako za začetnike kot tudi strokovnjake, vendar je za dosego ciljne publike, pri vsaki kampaniji potrebno imeti strokoven pristop. Dejstvo je, da se učinkovitost kampanije poveča za 300-odstotkov, če Vam Google Adwords vodi za to usposobljeno podjetje.

Ravno zato smo pa tukaj mi, ki vam svetujemo pri oglaševalskih kampanijah in jih optimiziramo do tiste meje, kjer dosegajo najvišje donose za čim nižjo ceno.

Za vas uredimo:

  • prevod oglasov v italijanski jezik
  • strokovno svetovanje pri načrtovanju, izvedbi in nadzoru oglasnih akcij
  • učinkovito vodenje oglasnih akcij
  • svetovanje pri izboru ključnih besed
  • pripravo vsebinskih kreativnih rešitev
  • analize in poročila o uspešnosti akcij
  • zagotavljamo transparentnost in diskretnost poslovanja

Vas zanima konkretna ponudba? Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca že danes.


FACEBOOK

Kot naslednjo opcijo vam ponujamo oglaševanje preko vsem dobro znanega spletnega omrežja Facebook, ki je tudi v Evropi zelo priljubljena platforma za oglaševanje, saj se na njej dnevno zadržuje več milijonov ljudi.

Pri oglaševanju preko platforme Facebook je potrebno omeniti tudi to, da je za dobro vodeno Facebook oglaševalsko kampanijo pomembno, da ima vaše podjetje svojo Facebook stran. FBmarketing

Na omenjeno Facebook stran se nato usmeri uporabnike družbenega omrežja in tam tudi predstavlja svojo ponudbo izdelkov ali storitev ter jih obvešča o aktualnostih (nagradnih igrah, novostih, ...).

Za vodenje Facebook strani za italijansko tržišče pa je nujno objavljati novice in odgovarjati na komentarje v Italijanskem jeziku, saj se tako s sledilci vzpostavi pristen in dolgoročen odnos. Kakovosten odnos pa je podlaga za dobro prodajo oziroma trženje izdelkov ter storitev na italijanskem tržišču. 

Bi želeli doseči italijanske kupce vendar ne znate jezika? Dovolite, da vam pomagamo s prevajanjem vaših novic v italijanski jezik in direktno ter hitro odgovarjanje strankam v italijanskem jeziku. Pokličite nas že danes!


E-MAIL MARKETING

Blog MarketoWebinar

Kot verjetno že veste je ena izmed oblik oglaševanja, ki je tudi zelo priljubljena, tudi oglaševanje preko elektronske pošte ali e-mail marketing.

Po naših izkušnjah je tovrstna oblika oglaševanja predvsem dobrodošla v primerih ko želijo ponudniki storitev ali izdelkov, že obstoječega kupca pripraviti do ponovnega nakupa.

Tukaj lahko kot dober primer izpostavimo spletne trgovine, ki svoje kupce obveščajo o novih artiklih, razprodajah, akcijah, popustih, nagradnih igrah,...


DRUGI OGLAŠEVALSKI KANALI

giftcar

Ponujamo vam tudi oglaševanje preko drugih kanalov kot je na primer oglaševanje preko različnih nagradnih iger na spletu.

Dokazano je, da z nagradnimi igrami pritegnemo veliko število potencialnih kupcev, saj jih na takšen način seznanimo s ponudbo na nevsiljiv način in jih tako pritegnemo k nakupu izdelka ali storitve.

Preko pravilno in dobro zastavljene nagradne igre se uporabniki prek različnih aplikacij potegujejo za številne nagrade in ker se vest o nagradni igri širi med njimi se širi tudi vest o vaši ponudbi. Tako lahko za vašo nagradno igro izvejo preko družbeno-socialnih omrežij kot so Facebook, Twitter, Youtube, Myspace in drugi.