Ste že kdaj razmišljali o tem, da bi vaš posel širili v tujino? Ste že pomislili na to, pa niste vedeli kako to izvesti? Ali vam je zanimiv 60 milijonski trg potencialnih kupcev? Si želite povečati prodajo? Za vas imamo pravo rešitev.

girlinred1FINAL new

 

        SPLETNE TRGOVINE

Vsi vemo, da je spletna trgovina dejansko trgovina 21. stoletja. Spletni nakupi postajajo vse bolj in bolj priljubljeni, dejanskih nakupov določenih panog pa je dejansko celo več kakor nakupov v fizičnih trgovinah. Če še ne veste naj vam povemo, da so italijanski kupci še veliko bolj naklonjeni spletnih nakupom kot slovenski, zato je za Vas še toliko bolj pomembno, da ste s spletno trgovino prisotni na Italijanskem trgu, kjer lahko dosežete bistveno večje donose.

webshopMogoče še nimate spletne trgovine ampak upravljate zgolj fizično trgovino, vendar bi radi svojo pestro ponudbo zanimivih izdelkov razširili na splet in to celo v Italijo?

Imate mogoče storitveno dejavnost kot je na primer online coaching in bi želeli delovati tudi v Italiji?

Imate spletno trgovino z izdelki v slovenščini in želite prodajo širiti na italijanski trg ampak ne znate jezika, ne poznate tržišča, ne poznate posebnosti zakonodaje tega zelo donosnega 60 milijonskega trga?

Za vas uredimo VSE.

            Nudimo vam:

 • prevajanje vaše obstoječe spletne trgovine v italijanski jezik
 • naslov iz katerega boste lahko pošiljali pakete v Italijo za 70% nižjo ceno poštnine
 • korespondenco z Italijanskimi strankami preko e-maila (po dogovoru tudi preko drugih kanalih sporočanja)
 • in veliko drugih storitev prikrojenih vašim potrebam

 insert2

Z našimi storitvami vam takorekoč pokrijemo vse potrebe za vstop in vodenje italijanskega trga, zato ne odlašajte in kontaktirajte nas še danes.

Priprava spletne trgovine za italijanski trg se na prvi pogled mogoče zdi zapletna in kompleksna. Izbira in registacija domene, ureditev gostovanja, razmišljanje o različnih možnostih plačila, izgleda spletne trgovine in še pa še. Vendar naj vas potolažimo, da to postane bistveno lažje, če se jo lotite po korakih in z izkušeno ekipo, ki vas vodi skozi celoten proces. Zaupajte nam kot so to storila že mnoga podjetja in obljubimo vam, da boste dobili kvalitetno ter profesionalno storitev.


     PRODAJA NA DEBELO

      Ali ste podjetje, ki prodaja svoje izdelke na debelo in si želite svoj posel širiti na Italijansko tržišče, vendar v podjetju nimate ustreznega zaposlenega, ki bi obvladal italijanski jezik? Imamo rešitev za vas. Nudimo vam zanesljivo in profesionalno korespondenco za Italijanski trg.

      loadingtruckZa vas v Italijanskem jeziku:

 •         vodimo korespondenco z dobavitelji (preko e-maila, telefona, ...)
 •         vodimo korespondenco s strankami (preko e-maila, telefona, ...)
 •         urejamo prevoze s prevoznimi podjetji
 •         vodimo kontakte s finančnimi in državnimi ustanovami
 •         ... po dogovoru pa še veliko več ...

Za še več informacij na kontaktirajte TUKAJ.

 

    


     NIZKI STROŠKI POSLOVANJA

      Naj vam navedemo še nekaj podrobnosti in posebnosti italijanskega trga.lowcost

      Mogoče se sprašujete ali je možno ohraniti nizke stroške poslovanja podjetja kljub vstopu na tuje tržišče in hkrati prodati več? Verjetno si sedaj mislite, da to nikakor ni možno. Verjetno si tudi mislite, da je za začetek posla na Italijanskem trgu potrebno v Italiji odpreti podjetje?

      Odgovor je NE! Mi vam ponujamo VSTOP na italijanski trg brez potrebe po odprtju podjetja v Italiji. Izgornite se odprtju podjetja v Italiji in imeli boste nizke stroške poslovanja ter visoke profite.

 

      TOP 10 RAZLOGOV ZAKAJ NE ODPRETI PODJETJA V ITALIJI

      1. Visoki stroški odprtja

          2. Visoki stroški poslovanja

      3. Zahtevna zakonodaja

      4. Visoki davki in dajatve

      5. Zahtevno pridobivanje dovoljenj                             

      6. Visoki stroški računovodstva

      7. Kompleksnost poslovanja

      8. Veliko birokracije

      9. Počasna javna uprava

      10. Težave pri razumevanju jezika

      successkey   Čez mesec ali dva, ko boste z našo pomočjo občutno izboljšali svoje prodajne rezultate, se boste ozrli nazaj in se vprašali, zakaj ste sploh premišljali glede vstopa na italijanski trg, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte Zdaj. Dovolite nam, da postanemo vaš ključ do uspeha.

 

 

 

 

Hitrost

Naše storitve opravljamo hitro in natančno, brez odlaganja sklenjenih rokov in drugih zamud.
 

5 korakov do uspeha

Le pet korakov vas loči do uspešne postavitve vašega posla na Italijanski trg. Za izvedbo poskrbimo mi.
 

Individualnost

Ker je vsako podjetje zgodba zase, je individualno prilagajanje našim strankam nuja in vrlina, ki jo imamo.
 

Varnost

Varnost in diskretnost sta na prvem mestu. Imen in podatkov naših strank zato ne delimo z nikomer.

Skrb za vaš posel

Vaš posel nam je zelo pomemben. Z veseljem bomo sodelovali z vami in vam pomagali do uspeha!
 

Budno spremljamo trg

Kot vsak drugi, se tudi italijanski trg hitro spreminja. Zato budno spremljamo spremembe in se prilagajamo.

           

Untitled 2

Pri načrtovanju vstopa na italijansko tržišče ste gotovo naleteli na sledeče težave ...

1. Stroški pošiljanja naročil italijanskim strankam so previsoki

2. Pošiljke italijanskim strankam potujejo preveč časa

3. Potrebujete možnost dostave s plačilom po povzetju

4. Želite izbojšati uspešnost dostave paketov

Imamo rešitev!


znizajte stroskeZNIŽAJTE SI STROŠKE

S predajo vaših pošiljk za italijanske kupce enemu od slovenskih dostavnih kurirjev ali Pošti Slovenije naletite na visoko poštnino. Ker je kupcem pomembno tudi koliko znaša poštnina za določen nakup mora prodajalec poskrbeti za čim ugodnejše rešitve dostave.

Zaupajte nam vaše pošiljke in si tako znižajte stroške dostave celo do 70% v primerjavi z nekaterimi prevoznimi podjetji.


SKRAJŠAJTE ČAS DOSTAVE

Ker vemo, da je zadovoljna stranka tista, ki prejme naročeno blago v najkrajšem času, vam ponujamo UGODNO in HITRO rešitev.

KAKO POTEKA? Z NAMI ZELO ENOSTAVNO!prihranite cas

Storitev poteka tako, da vi pripravite pakete kot običajno in nam jih nato predate v dostavo. Za vse ostalo pa poskrbimo mi. Ob tem pa vam v vsakem trenutku zagotavljamo sledljivost paketa do končne dostave.

Vemo, da vam lahko ponudimo hitrejšo in cenovno ugodnješo paketno distribucijo od vašega trenutnega prevoznega podjetja, zato nas brez zadržkov kontaktirajte. Pošiljke, ki jih pošljete preko kurirskih dostavnih služb prisotnih v Sloveniji običajno potujejo v Italijo od 4-5 delovnih dni + dan prevzema in dostave, torej skupaj 7 DNI, v nekaterih primerih pa tudi do 10 DNI.

Mi vam zagotavljamo, da bo večina paketov v dostavi že naslednji dan od dneva pošiljanja! Hkrati pa vam obljubljamo, da bodo ti paketi cenovno ugodnejši od vaše trenutne cene pri kateremkoli slovenskem prevozniku.


MOŽNOST PLAČILA PO POVZETJUplacilo po povzetju

Tudi italijanski kupci imajo zelo radi plačati blago ob dostavi. Nobeno od slovenskih tranportnih podjetij, kurirjev in tudi Pošta Slovenije ne omogočajo plačila po povzetju za naslovnike izven meja Slovenije.

Pri nas vam je ta storitev vedno na voljo! Izkoristite to možnost in ponudite vašemu kupcu možnost izbire.


POVEČAJTE USPEŠNOST DOSTAVE

Vas skrbi uspeh dostave italijanskim strankam ali pa ste morebiti že poizkusili in naleteli na velik del nedostavljenih paketov? Pri poslovanju z nami so skrbi odveč, saj je pri nas uspešnost dostave 95-99% ! Preverite Tukaj >>>  

uspesna dostavaPoleg tega, da bomo preverili točnost vsakega naslova za vsak poslan paket, bomo tudi sledili in vas obveščali o morebitnih težavah pri dostavi. Poskrbeli bomo, da bodo vaši paketi dostavljeni uspešno, v predvidenem času in nepoškodovani. 

 

 


 Ali še vedno niste prepričani? Tukaj je nekaj dokazov o hitrosti in uspešnosti naših storitev.

1. ČAS dostave

Poglejte si dejanski primer dostave paketa, ki smo ga opravili za eno izmed naših obstoječih strank. Koliko časa torej prihranite? Pošiljka je bila poslana na jug Italije. Kot lahko vidite na spodnji sliki, je bila dostavljena sledeči dan od dneva pošiljanja iz našega sedeža, torej je bil dejanski čas dostave 1 DAN.

 

2. USPEŠNOST dostave

Tukaj je izpis primera 100-ih pošiljk ene izmed naših strank. Od 100 pošiljk, ki so prikazane na seznamu le dve nista bili uspešno dostavljeni. Uspeh dostave je torej kar 98%!

Kliknite na spodnjo sliko za prikaz celotnega seznama.

uspesnost dostave

 

Pozorni bodite na peti stoplec "Stato". Beseda "Consegnato", ki pomeni uspešno dostavljen paket.

 


Imate dodatna vprašanja? Ne odlašajte, stopite v kontakt z nami in si zagotovite cenovno ugodne dostave pošiljk vašim strankam že danes!

ODPRTJE BANČNEGA RAČUNA V ITALIJI

Poslovanje z tujino včasih zahteva pri nekaterih podjetjih zaradi znižanja stroškov poslovanja, lažjega poslovanja s tujimi podjetji, hitrejšega pridobivanja finančnih sredstev, hitrega dostopa do denarja, razpršenosti rizika, ... tudi odprtje bančnega računa v tujini.

Na podlagi vaših zahtev, potreb, želja in vrsti posla vam zaradi bogatih večletnih izkušenj znamo svetovati na katero italijansko banko se obrniti.

OSTALE STORITVE

Ker vemo, da je vsak posel potreben natančne preučitve ter poglobitve vam glede na vaše povpraševanje nudimo tudi ostale storitve po dogovoru. Sporočite nam vaše težave. Tukaj smo, da vam jih pomagamo rešiti. 

Vsi vemo, da je na tujem tržišču za dosego uspeha najpomembnejše znanje uradnega jezika. Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo ta uspeh doseči. Smo visoko usposobljeni, vsi zaposleni tekoče govorimo in pišemo Italijanski ter Angleški jezik in z več kot 10 let izkušenj v delu na italijanskem trgu. 

KORESPONDENCA PO MERI

Ponujamo tako možnost prevajanja e-mail sporočil in povpraševanj na katere odgovorite vi, mi pa jih ponovno prevedemo v Italijanski jezik in pošljemo stranki, kot tudi direktno korespondenco s strankami, kjer direktno odgovarjamo stankam brez da bi vas po nepotrebnem obremenjevali.communication

V primeru celotne korespondence bomo poskrbeli za odgovarjanje strankam preko e-maila po vnaprej dorečenih pravilih, načinih in načelih Vašega podjetja. V vsakem primeru pa bomo skrbeli tudi za pregledovanje in čiščenje nezaželene pošte (SPAM-a).

Za vas lahko tudi sprejemamo klice italijanskih strank ter dobaviteljev. Tudi v tem primeru Vam lahko posredujemo povzetke pogovorov ali pa v celoti za Vas prevzamemo odnose s strankami, dobavitelji in drugimi. Pri tem se lahko na vašo željo predstavimo kot vaš zaposleni delavec in ne kot posredniško podjetje ter s tem zagotavljamo visoko stopnjo zaupanja strank v vaše podjetje.

Na vašo željo lahko tudi kontaktiramo stranke in dobavitelje (preko e-maila ali telefona) in vam tako pomagamo premagati jezikovne ovire, ki onemogočajo sklenitev posla.

Poleg tega vam ponujamo tudi možnost korespondence preko Facebook-a, chata in drugih podobnih kanalov. 

Za vas lahko v italijanskem jeziku:

 • Odgovarjamo na e-mail in Facebook sporočila
 • Prevajamo e-mail sporočila
 • Sprejemamo klice
 • Kontaktiramo stranke
 • Kontaktiramo dobavitelje
 • Uredimo prevoze
 • Vodimo kontakte s finančnimi ustanovami
 • Vodimo kontakte z uradnimi državnimi ustanovami
 • Vodimo druge birokratske storitve
 • ...po dogovoru pa še veliko več...
Potrebujete poleg korespondence tudi ugodno in hitro pošiljanje paketov v Italijo? Ponujamo vam storitev posredovanja pošiljk v Italijo z možnostjo plačila po povzetju. Več >>>

Storitev, ki je izredno zanimiva in priljubljena za Slovenske spletne trgovine in podjetja je tudi Italijanski Poslovni Naslov.

mailboxNekatera podjetja prodajajo v tujino vendar se zaradi visokih poštnih stroškov srečujejo s problemom nekonkurenčnosti in ustvarjajo nizke profite, včasih celo izgubo. Zaradi dolgih dobavnih rokov kupci preklicujejo naročila.

Blago, ki je na poti več kot 1 ali 2 dni ima več možnosti poškodb in se zaradi izpostavljenosti različnim temperaturam tudi pokvari. Ali so vam navedene situacije poznane? Ali tudi vaše podjetje pestijo navedene težave? Ponujamo vam rešitev.


5 RAZLOGOV ZAKAJ IZBRATI STORITEV ITALIJANSKI POSLOVNI NASLOV:

 • do 70% prihranek pri transportnih stroških (pošiljanje in prejemanje paketov)
 • do 60% hitrejši čas dostave v primerjavi s pošiljanjem iz Slovenije
 • kredibilnost podjetja
 • zaupanje strank
 • enostavnost pošiljanja in sledenja pošiljkam

tabla1

Ponujamo vam naslov v Italiji iz katerega boste lahko varno odpremljali vse vaše pošiljke. Na isti naslov pa boste lahko pošiljke tudi zanesljivo prejemali.

To vam je pri nas zagotovljeno, brez kompliciranja. Kontaktirajte nas ZDAJ in dogovorili se bomo za VAM prilagojeno sodelovanje.