Ali veste, da je za uspeh na italijanskem tržišču potreben zakup domene                        v italijanskem jeziku in s končnico .IT? 

Mogoče ne znate italijanskega jezika in zato ne veste kako vašo spletno stran ali e-trgovino poimenovati za Italijansko tržišče? Ne veste kje zakupiti domeno vaše spletne strani ali e-trgovine?

domainITIzbira prave domene je zelo pomembna, saj predstavlja prvi stik obiskovalca z vašim podjetjem na spletu. Mogoče še ne veste, ampak tudi večji trgovci so bili ob velike izgube, ker niso imeli ustreznega imena svoje spletne strani ali e-trgovine.

Na podlagi naših izkušenj z italijanskim trgom vam bomo svetovali najprimernejše ime za vašo spletno predstavitev.

Stopite v kontakt z nami in preverite UGODNO ponudbo naših storitev!

 

Zakup domene, gostovanje domene in e-mail naslova

Poleg prave domene je pomembna tudi izbira ustreznega gostovanja, ki vam bo omogočilo nemoteno in hitro delovanje spletne strani ali e-trgovine. Dovolite, da vam pomagamo pri izbiri prave domene in ustreznega gostovanja, ki bodo pripomogle k večji prodaji na italijanskem trgu.

Mogoče potrebujete tudi enega ali več e-mail naslovov, ki so povezani z vašo domeno? Tudi to vam uredimo, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte Zdaj.