Za profesionalen vstop na italijanski trg je pomembna tudi celostna grafična podoba, zato vam v sklopu naših storitev ponujamo tudi grafično oblikovanje. Za vas lahko oblikujemo logotip, promocijski material, reklamne letake, vizitke, bannerje, newsletter, slikovne objave na socialnih omrežjih in še mnogo več.

IZDELAVA LOGOTIPA

Začenjate posel a nimate ideje za logotip? Že dalj časa poslujete a še nimate logotipa in vas iskreno zanima, zakaj mu vsi pripisujejo takšno vrednost?

logotip

Naštejmo najpomembnejših 5 razlogov:

  • Dober logotip naredi dober prvi vtis.
  • Z logotipom, ki se pojavlja povsod, privabite nove stranke.
  • Z atraktivnim logotipom izstopate iz konkurence.
  • Ljudje si atraktiven logotip zapomnijo.
  • Dober logotip naredi vtis profesionalnosti.

Če potrebujete profesionalen in unikaten logotip nas kontaktirajte in poslali vam bomo ponudbo.

 

PROMOCIJSKI BANNERJI

Vsaka spletna stran in spletna trgovina mora imeti za pravo predstavitev na spletu pravilno izpostavljeno vsebino (akcije, novosti, pomembne informacije, ...). Za tovrstno izpostavitev pa je potrebno imeti privlačno oblikovane in vsebinsko ustrezne bannerje.

Naš izkušen tim vam bo pomagal oblikovati in vsebinsko zapolniti prostor na vaši spletni strani ali spletni trgovini. S pravimi barvnimi kombinacijami in privlačnimi grafičnimi inserti boste vaše stranke prepričali v nakup. Dovolite, da vam pomagamo prepričati vaše stranke. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.

 

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Potrebujete vizitko, dopisni list, žig? Mogoče grafično oblikovanje vabil, darilnih bonov, letakov, kuvert ali kaj drugega? Oblikujemo vse našteto in ŠE VEČ.

 

Kontaktirajte nas in navedite vaše želje.