Želite z vašo spletno trgovino vstopiti na italijanski trg?

60vs2
60 milijonov potencialnih kupcev? Se vam sliši zanimivo?

Vse kar potrebujete je:

 • prevod vaše spletne trgovine, bloga,...

 • komunikacija s strankami
 • ugodno in hitro dostavo italijanskim kupcem

Pri Slovit vam nudimo VSE rešitve na enem mestu.       Od prevodov do kontakta s strankami, odpremljanje paketov in še mnogo več. Po potrebi lahko za vas uredimo tudi druge načine dostave in birokratske posebnosti, ki so nujne za nemoteno delovanje vašega posla na Italijanskem trgu.

comment3


Za nemoteno delovanje vaše Spletne Trgovine med drugim urejamo:

 • Sprotno prevajanje novih artiklov
 • Sprotno prevajanje bloga, newslettra ter drugih člankov in tekstov
 • Objavljanje na Facebook profilu ali profilih drugih socialnih omrežijh (Twitter, Instagram...)
 • Komunikacijo s strankami na socialnih omrežjih
 • Komunikacijo s strankami preko e-maila, chat-a (npr. Zopim)
 • Komunikacijo s strankami preko telefona
 • Sledenje pošiljkam in po potrebi kontaktiranje strank v primeru neuspelega poskusa dostave
 • Svetovanje v zvezi z italijanskim tržiščem
 • ... ostale storitve po dogovoru...

Želite povečati prodajo? Morda začenjate s prodajo preko spleta? Potem je vstop na italijanski trg prava poslovna odločitev.

Prednosti vstopa na italijanski trg predstavljajo velikost tržišča, visoka kupna moč italijanskih kupcev in relativno nizka konkurenca na več področjih ter tudi bližina države zaradi logistike. S pomočjo spletne trgovine lahko prodajate katerikoli artikel, ki ga je možno prodajati na internetu, od čevljev do bele tehnike, zato ne izpustite priložnosti in začnite ZDAJ.


Kako vam lahko pomagamo?

Prilagodljivost 

Storitve, ki jih ponujamo spletnim trgovcem so finančno neobremenjujoče, hitre in profesionalno izvedene.ecommerce1

Glede na tip izdelkov, ki jih želite prodajati se naša pomoč vašemu poslu popolnoma prilagodi. Prilagodimo se tudi pri komunikaciji z vašimi strankami in sledimo viziji vašega podjetja. Storitve, ki vam jih ponujamo so v celoti prilagodljive. Če katere od storitev ne potrebujete jo lahko brez težav odstranimo. Ker je naša pomoč zasnovana tako, da lahko za vas opravljamo samo eno, lahko pa čisto vse storitve v povezavi s prodajo na Italijansko tržišče, ste lahko popolnoma brez skrbi.

Stroški

Ena glavnih nalog našega podjetja je omogočiti vsem podjetnikom ugodno in brezskrbno vodenje italijanskega tržišča.

PiggyBankPoleg prilagodljivosti samih storitev ponujamo tudi prilagodljivost cen. V kolikor bi se katera od naših storitev izkazala za bolj uporabljeno od predvidene (npr. odgovarjanje na večje število povpraševanj strank) se bo cena te storitve še dodatno znižala.

Stroškovno smo primerni tako za večja podjetja kot tudi za manjše individualne podjetnike, ki nimajo na razpolago večjih vsot investicijskega kapitala, saj se cena prilagodi obsegu poslovanja.

Kako je pa s spletnimi trgovci, ki tržijo sezonske artikle? Tudi na takšne smo pomislili. Če imate mesece v katerih imate manjšo prodajo ali pa je celo nimate, ste lahko brez skrbi. Če storitve ne opravimo, je tudi ne zaračunamo. Ker imamo možnost poslovanja in obračunavanja storitev glede na količino, je lahko v mesecih ko nimate prodaje tudi naš račun temu primeren.

Načini dostave

Zavedamo se, da sta hitra dostava in nizka cena dostave ključnega pomena pri nakupu preko spleta, zato smo za vas pripravili edinstveno storitev.Fast delivery

Pri pošiljanju paketov preko naših storitev, vam strošek dostave znižamo tudi do 70% in čas dostave skrajšamo iz tedna ali več na vsega 24h za večino Italijanskega ozemlja. Paketi so strankam torej dostavljeni v večini primerov že naslednji delovni dan in hkrati ugodneje kot že bi pakete pošiljali preko kateregakoli prevoznega podjetja v Sloveniji.

Plačilo po povzetju

placilo po povzetjuIzredno priljubljen način plačila pri spletnih nakupih v Sloveniji je zagotovo plačilo blaga po povzetju. Italija v primerjavi s Slovenijo ni nič drugačna. Plačilo po povzetju je ravno tako izrednega pomena.

Storitev plačila po povzetju za pošiljke v Italijo ne omogoča nobeno prevozno podjetje v Sloveniji, zato smo tukaj mi, da vam pomagamo. Za pošiljanje paketov v Italijo preko naših storitve vam kot edini v Sloveniji omogočamo plačilo po povzetju. Denar pobran pri stranki pa vam je nakazan hitro in zanesljivo. 


To je samo nekaj izpostavljenih storitev, ki jih ponujamo Spletnim Trgovcem.

V klolikor imate dodatna vprašanja o teh ali drugih naših storitvah ali pa mogoče potrebujete kakšno od drugih storitev, nas brez zadržkov kontakirajte in povprašajte.


5 RAZLOGOV "ZA"

Zakaj izbrati Slovit za vodenje italijanskega trga?

1. Ker se bomo vašemu projektu posvetili z enako vnemo kot vi sami.

2. Ker so naše storitve profesionalno opravljene.

3. Ker nimamo skritih stroškov.

4. Ker vam poleg osnovnih storitev znamo tudi svetovati in poiskati pravilne odgovore na vaša vprašanja.

5. Ker smo ugodni. V primerjavi z zaposlitvijo italijansko govoreče osebe ali odprtjem skladišča v Italiji so naše storitve cenejše.

Zakaj bi torej še čakali, kontaktirajte nas in pridobite Vam prilagojeno ponudbo.