Vsi vemo, da je na tujem tržišču za dosego uspeha najpomembnejše znanje uradnega jezika. Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo ta uspeh doseči. Smo visoko usposobljeni, vsi zaposleni tekoče govorimo in pišemo Italijanski ter Angleški jezik in z več kot 10 let izkušenj v delu na italijanskem trgu. 

KORESPONDENCA PO MERI

Ponujamo tako možnost prevajanja e-mail sporočil in povpraševanj na katere odgovorite vi, mi pa jih ponovno prevedemo v Italijanski jezik in pošljemo stranki, kot tudi direktno korespondenco s strankami, kjer direktno odgovarjamo stankam brez da bi vas po nepotrebnem obremenjevali.communication

V primeru celotne korespondence bomo poskrbeli za odgovarjanje strankam preko e-maila po vnaprej dorečenih pravilih, načinih in načelih Vašega podjetja. V vsakem primeru pa bomo skrbeli tudi za pregledovanje in čiščenje nezaželene pošte (SPAM-a).

Za vas lahko tudi sprejemamo klice italijanskih strank ter dobaviteljev. Tudi v tem primeru Vam lahko posredujemo povzetke pogovorov ali pa v celoti za Vas prevzamemo odnose s strankami, dobavitelji in drugimi. Pri tem se lahko na vašo željo predstavimo kot vaš zaposleni delavec in ne kot posredniško podjetje ter s tem zagotavljamo visoko stopnjo zaupanja strank v vaše podjetje.

Na vašo željo lahko tudi kontaktiramo stranke in dobavitelje (preko e-maila ali telefona) in vam tako pomagamo premagati jezikovne ovire, ki onemogočajo sklenitev posla.

Poleg tega vam ponujamo tudi možnost korespondence preko Facebook-a, chata in drugih podobnih kanalov. 

Za vas lahko v italijanskem jeziku:

  • Odgovarjamo na e-mail in Facebook sporočila
  • Prevajamo e-mail sporočila
  • Sprejemamo klice
  • Kontaktiramo stranke
  • Kontaktiramo dobavitelje
  • Uredimo prevoze
  • Vodimo kontakte s finančnimi ustanovami
  • Vodimo kontakte z uradnimi državnimi ustanovami
  • Vodimo druge birokratske storitve
  • ...po dogovoru pa še veliko več...
Potrebujete poleg korespondence tudi ugodno in hitro pošiljanje paketov v Italijo? Ponujamo vam storitev posredovanja pošiljk v Italijo z možnostjo plačila po povzetju. Več >>>

Prevodi spletnih strani in trgovin

Za vas v italijanski jezik prevedemo vašo že obstoječo spletno stran ali e-trgovino. Naša rešitev je cenovno ugodna in profesionalno opravljena. 

Preberite več

Pošiljke v Italijo?

Za vas imamo rešitev, ki vam bo omogočala hitrejše pošiljanje paketov italijanskim strankam po zelo ugodni ceni in z možnostjo plačila po povzetju.

Preberite več

Komunikacija s strankami

Bi radi vstopili na Italijanski trg a ne znate jezika? Za vas lahko prevzamemo KOMUNIKACIJO V ITALIJANSKEM jeziku s strankami, dobavitelji in drugimi podjetji.

Preberite več

3 enostavni koraki

1
Kontaktirajte nas in pridobite ponudbo

Na podlagi vaših želja in potreb vam bomo sestavili vam prilagojeno ponudbo in vam svetovali kako najlažje in najhitreje začeti.

 
2
Prevajanje vaše spletne strani in artikov

Nudimo vam profesionalne in tržno usmerjene prevode vaše spletne strani ali e-trgovine. Prevode pripravimo tako, da so prilagojeni italijanskemu trgu in prodajno usmerjeni. Poleg tega vam svetujemo glede izbora domene in uredimo gostovanje.

 
3
Vodenje oglaševanja in komunikacije s strankami

Za vas lahko vodimo tako komunikacijo s strankami kot tudi oglaševanje na Italijanskem trgu. Na voljo smo vam tudi za vse ostale birokratske storitve za nemoteno poslovanje.


Ker Znamo!

Zaposlitev referenta za tuj trg je drago in tvegano! Prepustite nam vodenje trga medtem ko vam preostane le izpolnjevanje prejetih naročil.

Pri vstopu na Italijanski trg je potrebno nekaj znanja in veliko izkušenj. Zaposlitev nove osebe v vašem podjetju pa se lahko hitro izkaže za zelo drago in nevarno potezo.

Ponujamo vam revolucionarno rešitev. Za vas bomo naredili več za manj denarja. Ker nam je v interesu dolgoročno in nemoteno delovanje se bomo vedno potrudili biti korektni in vedno na vašo razpolago. Z najemom naših storitev se izognete dodatnim plačilom zaposlenim kot so dopusti, bolniške in porodniške odsotnosti... Storitve opravljamo profesionalno in v dogovorjenem roku. Brez skrbi ste lahko tudi manjši podjetniki ali podjetja, saj plačilo storitev prilagodimo obsegu dela. Ne čakajte torej in preizkusite odličen in bogat Italijanski trg. Z našimi izkušnjami in delom si povečajte prodajo za 30x z enakim denarnim vložkom v primerjavi s Slovenskim trgom!

Zakaj Italija

Večji trg 100%
Naklonjenost spletnim nakupom 60%
Kupci pripravljeni plačati več 20%
Manj vračil -50%
Manj konkurence -30%
*Procentualno v primerjavi s slovenskim trgom