Untitled 2

Pri načrtovanju vstopa na italijansko tržišče ste gotovo naleteli na sledeče težave ...

1. Stroški pošiljanja naročil italijanskim strankam so previsoki

2. Pošiljke italijanskim strankam potujejo preveč časa

3. Potrebujete možnost dostave s plačilom po povzetju

4. Želite izbojšati uspešnost dostave paketov

Imamo rešitev!


znizajte stroskeZNIŽAJTE SI STROŠKE

S predajo vaših pošiljk za italijanske kupce enemu od slovenskih dostavnih kurirjev ali Pošti Slovenije naletite na visoko poštnino. Ker je kupcem pomembno tudi koliko znaša poštnina za določen nakup mora prodajalec poskrbeti za čim ugodnejše rešitve dostave.

Zaupajte nam vaše pošiljke in si tako znižajte stroške dostave celo do 70% v primerjavi z nekaterimi prevoznimi podjetji.


SKRAJŠAJTE ČAS DOSTAVE

Ker vemo, da je zadovoljna stranka tista, ki prejme naročeno blago v najkrajšem času, vam ponujamo UGODNO in HITRO rešitev.

KAKO POTEKA? Z NAMI ZELO ENOSTAVNO!prihranite cas

Storitev poteka tako, da vi pripravite pakete kot običajno in nam jih nato predate v dostavo. Za vse ostalo pa poskrbimo mi. Ob tem pa vam v vsakem trenutku zagotavljamo sledljivost paketa do končne dostave.

Vemo, da vam lahko ponudimo hitrejšo in cenovno ugodnješo paketno distribucijo od vašega trenutnega prevoznega podjetja, zato nas brez zadržkov kontaktirajte. Pošiljke, ki jih pošljete preko kurirskih dostavnih služb prisotnih v Sloveniji običajno potujejo v Italijo od 4-5 delovnih dni + dan prevzema in dostave, torej skupaj 7 DNI, v nekaterih primerih pa tudi do 10 DNI.

Mi vam zagotavljamo, da bo večina paketov v dostavi že naslednji dan od dneva pošiljanja! Hkrati pa vam obljubljamo, da bodo ti paketi cenovno ugodnejši od vaše trenutne cene pri kateremkoli slovenskem prevozniku.


MOŽNOST PLAČILA PO POVZETJUplacilo po povzetju

Tudi italijanski kupci imajo zelo radi plačati blago ob dostavi. Nobeno od slovenskih tranportnih podjetij, kurirjev in tudi Pošta Slovenije ne omogočajo plačila po povzetju za naslovnike izven meja Slovenije.

Pri nas vam je ta storitev vedno na voljo! Izkoristite to možnost in ponudite vašemu kupcu možnost izbire.


POVEČAJTE USPEŠNOST DOSTAVE

Vas skrbi uspeh dostave italijanskim strankam ali pa ste morebiti že poizkusili in naleteli na velik del nedostavljenih paketov? Pri poslovanju z nami so skrbi odveč, saj je pri nas uspešnost dostave 95-99% ! Preverite Tukaj >>>  

uspesna dostavaPoleg tega, da bomo preverili točnost vsakega naslova za vsak poslan paket, bomo tudi sledili in vas obveščali o morebitnih težavah pri dostavi. Poskrbeli bomo, da bodo vaši paketi dostavljeni uspešno, v predvidenem času in nepoškodovani. 

 

 


 Ali še vedno niste prepričani? Tukaj je nekaj dokazov o hitrosti in uspešnosti naših storitev.

1. ČAS dostave

Poglejte si dejanski primer dostave paketa, ki smo ga opravili za eno izmed naših obstoječih strank. Koliko časa torej prihranite? Pošiljka je bila poslana na jug Italije. Kot lahko vidite na spodnji sliki, je bila dostavljena sledeči dan od dneva pošiljanja iz našega sedeža, torej je bil dejanski čas dostave 1 DAN.

 

2. USPEŠNOST dostave

Tukaj je izpis primera 100-ih pošiljk ene izmed naših strank. Od 100 pošiljk, ki so prikazane na seznamu le dve nista bili uspešno dostavljeni. Uspeh dostave je torej kar 98%!

Kliknite na spodnjo sliko za prikaz celotnega seznama.

uspesnost dostave

 

Pozorni bodite na peti stoplec "Stato". Beseda "Consegnato", ki pomeni uspešno dostavljen paket.

 


Imate dodatna vprašanja? Ne odlašajte, stopite v kontakt z nami in si zagotovite cenovno ugodne dostave pošiljk vašim strankam že danes!