Potrebujete prevod spletne strani v italijanski jezik?

Za Vas besedila prevedemo, lektoriramo in poskrbimo za njihovo prilagojenost vaši ciljni publiki.


PREVAJANJE SPLETNIH STRANI in e-TRGOVIN

Italijanski kupci najbolj zaupajo spletnim stranem in spletnim trgovinam, ki so v njihovem domačem jeziku.

italian words and phrases

Naš tim je specializiran za prevajanje spletnih strani in e-trgovin iz slovenskega v italijanski jezik. Pod našim okriljem delujejo materni govorci ciljnega jezika, ki imajo bogat besedni zaklad, se znajo izražati v tujem jeziku, so iznajdljivi in zato vedno iščejo optimalne rešitve za določene jezikovne probleme. Rezultat je kakovosten prevod, ki ima vsebino ter slog in je hkrati tudi prodajno usmerjen. 

Pri nas prevodi niso količinsko omejeni, saj prevajamo tudi tekste dolge le nekaj besed ali več avtorskih strani.

Potrebujete poleg prevajanja tudi pomoč pri korespondenci v italijanskem jeziku? Ponujamo vam storitev celovite komunikacije z vašimi strankami preko e-maila, chata, ... Več >>>

"ON-SITE" PREVAJANJE

onsite prevodiPrevajalske agencije vam bodo prevod besedil posredovale v ločenem dokumentu, vi pa boste morali nato ta besedila vstavljati na vašo spletno stran. Zamudno in nepotrebno!

ČAS je DENAR in vaš cilj je nedvomno začeti prodajo na italijanskem trgu čimprej. Zato ne izgubljajte časa pri prepisovanju besedila in izberite edinstveno storitev imenovano "on-site" prevajanje.

Tako imenovano "on-site" prevajanje temelji na prevajanju vaše spletne strani ali spletne trgovine na vašem spletnem mestu kar pomeni, da prevajanje izvajamo v realnem času. Vi pa lahko sočasno spremljate kako se vsebina vašega spletnega mesta preoblikuje v italijanski jezik.


KAKOVOST JE NA 1. MESTU

Pri nas pisno prevajamo vse vrste spletnih strani z gospodarskega področja ter e-trgovine in sicer iz slovenskega jezika v italijanski jezik (po dogovoru tudi v druge tuje jezike). Pri vsakem prevodu Vam zagotavljamo konsistentnost prevedenega besedila ter vam hkrati nudimo boljšo in hitrejšo storitev. 

Kontaktirajte nas in navedite vaše želje. Za Vas bomo pripravili ugodno ponudbo za prevod prilagojen vašim željam in potrebam!