Prevodi spletnih strani in trgovin

Za vas v italijanski jezik prevedemo vašo že obstoječo spletno stran ali e-trgovino. Naša rešitev je cenovno ugodna in profesionalno opravljena. 

Preberite več

Pošiljke v Italijo?

Za vas imamo rešitev, ki vam bo omogočala hitrejše pošiljanje paketov italijanskim strankam po zelo ugodni ceni in z možnostjo plačila po povzetju.

Preberite več

Komunikacija s strankami

Bi radi vstopili na Italijanski trg a ne znate jezika? Za vas lahko prevzamemo KOMUNIKACIJO V ITALIJANSKEM jeziku s strankami, dobavitelji in drugimi podjetji.

Preberite več

3 enostavni koraki

1
Kontaktirajte nas in pridobite ponudbo

Na podlagi vaših želja in potreb vam bomo sestavili vam prilagojeno ponudbo in vam svetovali kako najlažje in najhitreje začeti.

 
2
Prevajanje vaše spletne strani in artikov

Nudimo vam profesionalne in tržno usmerjene prevode vaše spletne strani ali e-trgovine. Prevode pripravimo tako, da so prilagojeni italijanskemu trgu in prodajno usmerjeni. Poleg tega vam svetujemo glede izbora domene in uredimo gostovanje.

 
3
Vodenje oglaševanja in komunikacije s strankami

Za vas lahko vodimo tako komunikacijo s strankami kot tudi oglaševanje na Italijanskem trgu. Na voljo smo vam tudi za vse ostale birokratske storitve za nemoteno poslovanje.


Ker Znamo!

Zaposlitev referenta za tuj trg je drago in tvegano! Prepustite nam vodenje trga medtem ko vam preostane le izpolnjevanje prejetih naročil.

Pri vstopu na Italijanski trg je potrebno nekaj znanja in veliko izkušenj. Zaposlitev nove osebe v vašem podjetju pa se lahko hitro izkaže za zelo drago in nevarno potezo.

Ponujamo vam revolucionarno rešitev. Za vas bomo naredili več za manj denarja. Ker nam je v interesu dolgoročno in nemoteno delovanje se bomo vedno potrudili biti korektni in vedno na vašo razpolago. Z najemom naših storitev se izognete dodatnim plačilom zaposlenim kot so dopusti, bolniške in porodniške odsotnosti... Storitve opravljamo profesionalno in v dogovorjenem roku. Brez skrbi ste lahko tudi manjši podjetniki ali podjetja, saj plačilo storitev prilagodimo obsegu dela. Ne čakajte torej in preizkusite odličen in bogat Italijanski trg. Z našimi izkušnjami in delom si povečajte prodajo za 30x z enakim denarnim vložkom v primerjavi s Slovenskim trgom!

Zakaj Italija

Večji trg 100%
Naklonjenost spletnim nakupom 60%
Kupci pripravljeni plačati več 20%
Manj vračil -50%
Manj konkurence -30%
*Procentualno v primerjavi s slovenskim trgom